daun muda

Lagi melihat facebook-nya temen yang baru aja jadian sama cowo barunya

“Is he, again, younger than her?”

“Iya, 3 to 4 years younger if I’m not mistaken”

“Why is she so into younger guys?”

“It’s the other way around, those younger guys are into her”

“Ah, I bet the older ones also”

“Yeaaah, of course, dia kan cantik, banyak fansnya. But you know, at this point of our life there are not that many single and available older guys. Why did you think I am married to you, deh???”

Dan suamipun mendorong istri dari sofa.

Advertisements

7 comments

  1. motauaja · · Reply

    wakakakakaka… tapi suami lgs ngomong, “i’ll catch u when u fall” bukan begitu? ooh salah ya ini mah adegan pasangan yang lain ituh, hihihi…

  2. wah pasangan yang mana ini? kok ai gak inget.

    tapi masih juara pasangan

    “kamu kosong?”
    “iya, mau masuk?”

  3. motauaja · · Reply

    ko lupa jeng? ituloh yg jauh2 dari india ngajakin ice skating hihihii

  4. huahaha kasar lu rik.. gak heran kalo langsung didorong dari sofa… 😛

    1. hihihihi, abis dia sendiri suka ngeledek kalo gue mau diajak kawin sama bule karena udah desperate abis. Umur udah uzur tp masih single juga.

  5. hi hi, suka bgt deh baca postingannya Rika..

    1. makasiiihhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: